Pågående uppdrag: stambyte i brf på Kungsholmen.

close x

Om Sanis Bygg

Ett komplett byggföretag

Sanis Bygg är ett komplett byggföretag i Stockholm med nyproduktion som huvudsaklig inriktning. Vi bygger ditt drömhus efter dina önskemål. Det gör vi genom att tillsammans med dig hitta ett hus som passar just dina behov. Sanis Bygg har sedan flera år ett djupgående samarbete med byggföretaget Genero med fabrik i polska Poznan. Här skapas de prefabricerade delarna till ditt nya klimatsmarta hus. Dessa fraktas sedan till byggplatsen i Sverige för montering. Det här sättet att bygga klimatsmarta hus säkerställer kort byggtid och hög kvalitet i ekologiska naturmaterial.

Sanis Bygg har även stor erfarenhet av såväl mindre som mer omfattande ombyggnads- och renoveringsprojekt i hela ditt hem, vare sig du bor i hus eller lägenhet.

Vi är idag 30 personer anställda inom företagsgruppen, bland vilka finns rörmokare, elektriker, murare, kakelspecialister, snickare, målare. Vi har även arkitekter, konstruktörer och kontrollansvariga inom företaget och kan på så vis alltid erbjuda en komplett lösning.

Behörigheter

Sanis Bygg AB har behörighet inom vatten, el och våtrum samt alla förekommande arbeten inom tätskikt. Samtliga anställda deltar regelbundet i utbildning och olika kurser genom vilka kvaliteten på vara tjänster säkerställs.

Vi är medlemmar i följande branschorganisationer:

Kontaktperson

sylwek1

Sylwester Aniszewski

Tel: 076-263 69 33
E-post: sylwester@sanisbygg.se