Skip to content Skip to footer

90 dagar till drömmen: Modern stuga i NynäshamnResidential property

AuthorSanisbyggShare

Realiseringen av en charmig stuga i Nynäshamn: Harmoni mellan tradition och modernitet på 90 dagar

Denna charmiga stuga i Nynäshamn är en perfekt kombination av skandinavisk tradition och moderna lösningar, skapad för att harmonisera perfekt med det omgivande landskapet av sjöar och skogar. Projektet, som fullbordades på bara 90 dagar, imponerar både exteriört och interiört, med sin karakteristiska röda fasad med vita accenter som anspelar på klassiska svenska stugor. Taket är täckt med röda takpannor som ytterligare betonar platsens traditionella stil.

Interiören i stugan kännetecknas av öppenhet och ljus, tack vare stora fönster och skjutdörrar i klart glas som inte bara ger rikligt med naturligt ljus utan också möjliggör en oavbruten kontakt med naturen. Användningen av trä i konstruktionen och interiören tillför värme och en naturlig karaktär, samtidigt som det garanterar hållbarhet och en ekologisk aspekt av byggnaden.

Stugan är utrustad med en rad hållbara utvecklingslösningar, såsom vatten- och energisparande system, som har integrerats för att minska byggnadens miljöpåverkan och öka dess energioberoende. Dessa teknologier möjliggör även lägre underhållskostnader.

Som en idealisk tillflyktsort från stadens brus erbjuder stugan fred och privatliv. Det är också ett funktionellt bostadsutrymme som möjliggör fullt utnyttjande av livets nöjen nära naturen, samtidigt som det är ett modernt och bekvämt hem. Designad med tanke på integration med miljön och minimering av miljöpåverkan, är detta ett utmärkt exempel på hur modern byggnadskonst kan samverka med naturen för att skapa både vackra och praktiska livsutrymmen.