Pågående uppdrag: stambyte i brf på Kungsholmen.

close x

Badrumsrenovering

Känner du att ditt badrum behöver renoveras?
Sanis Bygg hjälper dig att förvandla det mest använda rummet i ditt hem till ditt eget personliga spa på bara några dagar. Arbetet görs efter dina önskemål, professionellt och korrekt. Vårt samarbete med dig är centrerat kring att göra din upplevelse hos oss så bekymmersfri som möjligt.

 

Begär offert på badrumsrenovering nu

* Vänligen fyll i samtliga fält.

badrum-bild

Vid badrumsrenoveringar är det viktigt att se till detaljerna, att ett professionellt och noggrant arbete utförs för att undvika risken för vattenskador och andra komplikationer. Vi på Sanis Bygg är licensierade entreprenörer med våtrumscertifikat och ser till att din badrumsrenovering utförs fackmannamässigt med risktäckande garanti. Vi tar ansvar för vårt arbete från början till slut och därför kan du känna dig trygg med oss.

Kontakta oss så hjälper vi dig ta badrummet till nästa nivå!

 

Badrummet är en investering

Att göra en badrumsrenovering är en av de bästa investeringar man kan göra i sitt hem, både vad gäller värde och naturligtvis, komfort.
En investering i badrummet får man i princip alltid tillbaka vid försäljning. För att inte tala om den härliga känslan av att tappa ett bad i ett nytt och fräscht badrum, den har ingen prislapp.