Pågående uppdrag: stambyte i brf på Kungsholmen.

close x

Lägenhetsrenovering

Ska du renovera eller bygga om din lägenhet? Sanis Bygg är specialister på lägenhetsrenoveringar och hjälper dig med allt från smarta lösningar och bygglovsansökningar till materialval. Vi erbjuder full garanti och våra hantverkare gör allt för att göra dig nöjd med resultatet!

Begär offert direkt

* Vänligen fyll i samtliga fält.

Är det nödvändigt att göra en bygganmälan? Behöver jag bygglov inför en lägenhetsrenovering?

Oftast krävs det inte bygglov vid lägenhetsrenovering eller ombyggnad av lägenheter så länge terasser, balkonger, tak, och fönster inte förändrar husets fasad eller struktur. I de fall bärande inneväggar påverkas eller om badrum och kök ska flyttas så måste kommunen underrättas om lägenhetsrenoveringen genom en bygganmälan. Vi hjälper dig att bedöma behovet och arbeta fram de ritningar och handlingar som krävs för just din lägenhetsrenovering.

Garanterad smart planlösning

Våra arkitekter har lång erfarenhet av ombyggnadsprojekt och renoveringar  i Stockholm. Har du planer på att ändra i planlösningen för att få plats med ett till rum när familjen har växt? Funderar du på vad som kan göras med balkongen? Kanske går det att köpa råvinden över din lägenhetsvåning? Med hjälp av våra arkitekter kan du ta reda på nya möjligheter, få oväntade lösningar och känna dig trygg för genomförbarheten av projektet. En lägenhetsrenovering på dina villkor helt enkelt.

Kontroll på kostnaderna

Vi startar ett samarbete som svarar till dina egna specifika behov för att skapa ett projekt som passar just dig och din familj. Det kan betyda att vi exempelvis bara tittar på hur möjligt det är att genomföra ett visst projekt. Sedan arbetar vi fram ritningar med tillhörande bygglovsansökan för att kunna planera en lägenhetsrenovering på ett effektivt sätt. Vi arbetar gärna med fasta priser efter offerter för våra tjänster och följer de framtagna handlingsplanerna för projektet.

 

renoveringsbild1Se exempel på lägenhetsrenovering i Stockholm