Skip to content Skip to footer

Metamorfos i Bromma: Modernitet och Stil

Projektet för en omfattande renovering av ett hus i Bromma kännetecknas av ett modernt tillvägagångssätt till interiördesign och en uppmärksamhet på detaljer som harmoniskt förenar funktionalitet med estetik.

Rummen är ljusa, med stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus.

I barnrummet har väggarna tapeter med bokmotiv, vilket ger interiören en unik karaktär och gör utrymmet mer mysigt och intressant. Golv av naturligt trä lagda i klassiskt fiskbensmönster framhäver interiörens elegans och värme.

Köket är utrustat med eleganta skåp i en klassisk, dämpad färg, med moderna, metallhandtag. Bänkskivorna är gjorda av högkvalitativa material, vilket garanterar hållbarhet och enkel rengöring. Helheten kompletteras av modern hushållsutrustning, integrerad i en enhetlig inredning.

Badrummet är ljust och rymligt, med ett stort takfönster som ger naturligt ljus. Kakel i neutrala färger skapar en lugn atmosfär, och moderna armaturer samt en rymlig dusch tillför elegans och funktionalitet.

Trappan som leder till de övre våningarna har renoverats, med bevarat naturligt trä som ger interiören en varm och mysig känsla. Räcket är gjort av naturliga träelement och tillför ett element av naturen som kontrasterar mot de moderna, minimalistiska väggarna.

Sovrummet är ljust och rymligt, med mycket naturligt ljus som strömmar in genom två fönster – ett standardfönster och ett takfönster. Väggarna är målade i en ljus, neutral färg, vilket ytterligare förstärker känslan av rymd och fräschhet.

Golvet är av naturligt trä lagt i klassiskt fiskbensmönster, vilket tillför interiören elegans och värme. I taket finns moderna belysningsarmaturer som ger tillräckligt med ljus även efter mörkrets inbrott.

Fönstret erbjuder utsikt över de yttre träden, vilket för in ett element av naturen i rummet och gör utrymmet mer hemtrevligt och avslappnande. Denna fönsterlayout ger både utsikt över grönskan och rikligt med dagsljus under hela dagen.

Källartrappan är smal och spiralformad, vilket ger den ett kompakt och modernt utseende. Trappan är målad i en mjuk grön färg, som skapar en intressant kontrast mot de ljusa väggarna och golvet. Trappans yta är slät, vilket tillför elegans och harmoniserar med interiörens minimalistiska stil.

Metamorfosen av ett hus i stadsdelen Bromma! Vårt senaste projekt för en omfattande renovering imponerar med sitt moderna tillvägagångssätt till interiördesign och uppmärksamhet på detaljer som harmoniskt förenar funktionalitet med estetik.

AuthorSanisbyggShare

Leave a comment